2015. augusztus 14., péntek

Mesetábor 2015

Igazi kézzel festett tulipános láda...
Augusztus 4-én gyülekeztünk a csobogónál, ellenőriztük a kerékpárokat, majd szépen lassan, libasorba elindultunk a tábor helyszínére a nemrég átadott új kerékpárúton. Ahogy megérkeztünk a Kemencés tanyára, kezdetét is vette a móka kacagás, sorjában a negyedik Mesetábor. A tavalyi kisemlős invázió után, idén felüdülés volt a sátorozás, akinek nem jutott hely a sátorban, az a tanya tisztaszobájában alhatott. 


Mesetáborhoz híven a reggelek mindig mesével kezdődtek, méghozzá könyvből, felolvasva....!

Esténként tábortűznél melegettünk, nem mintha fáztunk volna, de tábortűz nélkül nem tábor a tábor.

A szín alatt szebbnél szebb kézműves termék készült, lehetett korongozni, selymet festeni, kicsibe kipróbálni a tulipános láda festést, hímezni, varrni....



Csütörtök este újra fergeteges koncert hangulat volt a tanyán, köszönhetően a kondorosi barátainknak:


Pénteken annyi finomság készült a tanyán, hogy megszámolni is csak nagyon nehezen lehetne, délelőtt szebbnél szebb mézeskalácsok, délután kelt tészták örvendeztették a résztvevőket:

Ezúton is szeretnénk megköszönni minden műhelyvezetőnek, segítőnek, kézművesnek, kicsiknek nagyoknak a sok-sok segítséget, türelmet, és lelkesedést!Idén is nagyon jó volt a tábor, jó volt együtt lenni, sok szépet hallani, készíteni, látni, tapasztalni, és falatozni....:) Találkozzunk minél hamarabb, annál jobb lesz!

Nincsenek megjegyzések: